Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

desertores2 (1582832) - Pachuru F. C (309706) » 544489637: T48/J3/V

Liga 544489637 Información oficial sobre el partido 544489637 en Hattrick

14.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 3 / V.15 (5528)

Villarrubi C.F. Alineación oficial del equipo 'Villarrubi C.F.' en el partido 3 - 2 Recreatiu Alineación oficial del equipo 'Recreatiu ' en el partido
Yorgi Faruk (8') 1 - 0
Aroldo Proietti (27') 2 - 0
2 - 1 Endre Szőke (39')
2 - 2 Endre Szőke (64')
Jesús Barrat Esteve (84') 3 - 2
Villarrubi C.F. Alineación oficial del equipo 'Villarrubi C.F.' en el partido 3 - 2 Recreatiu Alineación oficial del equipo 'Recreatiu ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Villarrubi C.F. Alineación oficial del equipo 'Villarrubi C.F.' en el partido 6 - 1 Recreatiu Alineación oficial del equipo 'Recreatiu ' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villarrubi C.F.

Goles Goles

  • 116 Minuto 8 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Oleg Itkin sempre és una garantia. Al minut 8, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Yorgi Faruk marcar el 1 - 0 per al Villarrubi.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): En Aroldo Proietti va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Villarrubi va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 84 Jesús Barrat Esteve va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 5 (Ocasión de penalti): Villarrubi es va veure beneficiat per la polèmica al minut 5, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però José Francisco Van Diest va relliscar al moment de fer el xut i el porter Daniele Mastrocinque no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En José Francisco Van Diest va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hadriano Cores de Villarrubi es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yorgi Faruk de Villarrubi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Yorgi Faruk va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Recreatiu

Goles Goles

  • 152 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Recreatiu va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Endre Szőke va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 en Endre Szőke va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Endre Szőke va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Jesús María Montenegro va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alberto Loinaz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.