Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Slavia Mondra (1438132) - Barcelona Gators F.C (1455510) » 544489367: T48/J5/V

Liga 544489367 Información oficial sobre el partido 544489367 en Hattrick

28.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 5 / V.10 (5523)

Pelahustan C.de F. Alineación oficial del equipo 'Pelahustan C.de F.' en el partido 1 - 1 Gambrinus H.C. Alineación oficial del equipo 'Gambrinus H.C.' en el partido
0 - 1 Alejandro Portugal (77')
Antti Jääskö (83') 1 - 1
Pelahustan C.de F. Alineación oficial del equipo 'Pelahustan C.de F.' en el partido 1 - 1 Gambrinus H.C. Alineación oficial del equipo 'Gambrinus H.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pelahustan C.de F. Alineación oficial del equipo 'Pelahustan C.de F.' en el partido 2 - 1 Gambrinus H.C. Alineación oficial del equipo 'Gambrinus H.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,4 % 0,9 % 11,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pelahustan C.de F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Pelahustan s'esgargamellaven dempeus per esperonar Antti Jääskö que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 83 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Pelahustan va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Umberto Ledda en un 1 contra 1 amb el porter Adalrich Allot, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 es va veure una gran oportunitat per a Pelahustan per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Diedrich Heuss, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Umberto Ledda va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Pelahustan Antti Jääskö quasi va assolir l'empat al minut 82 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Gambrinus H.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Gambrinus va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Alejandro Portugal va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Es duien 21 minuts de partit jugats quan Timur Chausskiy va estar a punt de posar per davant a Gambrinus amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Faham Amouzmehr va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Konstantinos Ntaifas va marcar al minut 31 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 34 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Timur Chausskiy, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alejandro Portugal que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Gambrinus sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Rowland Haywood, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 39 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Gambrinus va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Carlos Sojo, però el porter rival va fer una gran aturada.