Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kront (123849) - FS Pontedeume (775044) » 544489033: T48/J5/V

Liga 544489033 Información oficial sobre el partido 544489033 en Hattrick

28.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 5 / V.4 (5517)

Mortirolos Alineación oficial del equipo 'Mortirolos' en el partido 2 - 2 v@lencia C.F Alineación oficial del equipo 'v@lencia C.F' en el partido
Lorenz Mewissen (7') 1 - 0
Oscar Bartocci (8') 2 - 0
2 - 1 Willi Heinold (31')
2 - 2 Behzad Badieh Peyma (64')
Mortirolos Alineación oficial del equipo 'Mortirolos' en el partido 2 - 2 v@lencia C.F Alineación oficial del equipo 'v@lencia C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mortirolos Alineación oficial del equipo 'Mortirolos' en el partido 2 - 0 v@lencia C.F Alineación oficial del equipo 'v@lencia C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mortirolos

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Gniewosz Rabiega estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Lorenz Mewissen va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 7.
  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del va. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Oscar Bartocci la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Mortirolos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Giorgio Battaglini. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Filip Vreeke va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Cabeza.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giorgio Battaglini de Mortirolos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

v@lencia C.F

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): En Willi Heinold va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 64 (Gol de contra por el centro): El va era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Behzad Badieh Peyma va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): En Naud op den Buijs va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Es duien 77 minuts de partit jugats quan Behzad Badieh Peyma va estar a punt de posar per davant a va amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rafa Jiménez va impedir un gol cantat.