Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vivaris94 (1457102) - Pareton F.C. (1457511) » 544488494: T48/J10/IV

Liga 544488494 Información oficial sobre el partido 544488494 en Hattrick

02.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 10 / IV.58 (3481)

Aguilar C.F. Alineación oficial del equipo 'Aguilar C.F.' en el partido 2 - 1 LEVIATA C.F. Alineación oficial del equipo 'LEVIATA  C.F.' en el partido
Martín Pajares (14') 1 - 0
Dominik Hamr (47') 2 - 0
2 - 1 Mauro Torres (86')
Aguilar C.F. Alineación oficial del equipo 'Aguilar C.F.' en el partido 2 - 1 LEVIATA C.F. Alineación oficial del equipo 'LEVIATA  C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aguilar C.F. Alineación oficial del equipo 'Aguilar C.F.' en el partido 2 - 0 LEVIATA C.F. Alineación oficial del equipo 'LEVIATA  C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aguilar C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Aguilar prenia la batuta de l'encontre al minut 14, quan en Martín Pajares va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Amb 47 minuts jugats, en Dominik Hamr va augmentar l'avantatge de Aguilar a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): En Àlex Clopés es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Aguilar per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 12, quan Dominik Hamr va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Carlos Boixo al minut 77 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Martín Pajares va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): En Àlex Clopés es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Raúl Deza de Aguilar va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, Dominik Hamr gairebé va marcar per a Aguilar des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

LEVIATA C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 86 (Gol de contra por la izquierda): Mauro Torres va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de LEVI i marcant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LEVI va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José María Navasques, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LEVI va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rafael Guixós va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): LEVI van sortir al contraatac al minut 80, però Martzelin Ardotegi va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 260 Minuto 87 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Ignacio Pablo, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Passats 83 minuts de joc, en Carlos Boixo de LEVI va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 84 (Tirita): Al minut 84 de partit, el jugador Juan Gabriel Villar Villamil de LEVI es va lesionar lleugerament però va poder continuar.