Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kybalion (308591) - Unión Deportiva HTHDLGP (123821) » 544485722: T48/J1/IV

Liga 544485722 Información oficial sobre el partido 544485722 en Hattrick

31.10.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 1 / IV.9 (3432)

Kybalion Alineación oficial del equipo 'Kybalion' en el partido 3 - 1 Unión Deportiva HTHDLGP Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva HTHDLGP' en el partido
Yves Nickmans (14') 1 - 0
1 - 1 Iván González-Colloto (38')
Max Jutier (39') 2 - 1
Yves Nickmans (57') 3 - 1
Kybalion Alineación oficial del equipo 'Kybalion' en el partido 3 - 1 Unión Deportiva HTHDLGP Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva HTHDLGP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kybalion Alineación oficial del equipo 'Kybalion' en el partido 3 - 0 Unión Deportiva HTHDLGP Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva HTHDLGP' en el partido
Tiene un resultado normal 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kybalion

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Kybalion va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 14 Yves Nickmans va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 124 Minuto 39 (Gol de penalti): Corria el minut 39, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Kybalion s'avançava en el marcador després que en Max Jutier xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Kybalion a 3 - 1. Yves Nickmans va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Yves Nickmans es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Yves Nickmans de Kybalion va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bittor Mugiro de Kybalion la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yves Nickmans.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexandre Rigal de Kybalion va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 23 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Bienvenido Pujadas no li va importar gens ni mica.

Unión Deportiva HTHDLGP

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Theo Klenck va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Deportiva, Iván González-Colloto, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Theo Klenck de Deportiva amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 50 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Theo Klenck va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 35 (Tirita (médico)): Semblava que Iván González-Colloto s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Yiorgakis Varveris va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.