Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Benditos (49037) - Los Clásicos (124609) » 544484353: T48/J11/II

Liga 544484353 Información oficial sobre el partido 544484353 en Hattrick

09.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 11 / II.4 (3407)

Los Benditos Alineación oficial del equipo 'Los Benditos' en el partido 4 - 2 Los Clásicos Alineación oficial del equipo 'Los Clásicos' en el partido
Kévin Danjoux (34') 1 - 0
Fabian Pellman (41') 2 - 0
2 - 1 César Navarro (59')
Marc Buixadera (69') 3 - 1
3 - 2 George Bulai (82')
Kévin Danjoux (85') 4 - 2
Los Benditos Alineación oficial del equipo 'Los Benditos' en el partido 4 - 2 Los Clásicos Alineación oficial del equipo 'Los Clásicos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Benditos Alineación oficial del equipo 'Los Benditos' en el partido 2 - 1 Los Clásicos Alineación oficial del equipo 'Los Clásicos' en el partido
Tiene suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,5 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Benditos

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 34 gràcies a la jugada de Kévin Danjoux, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Amb 41 minuts jugats, en Fabian Pellman va augmentar l'avantatge de Benditos a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Marc Buixadera va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 1 al minut 69.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Benditos va aconseguir el 4 - 2 quan Kévin Danjoux va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En José María Plasencia del Benditos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Kévin Danjoux, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Igueríbar.

Los Clásicos

Goles Goles

  • 152 Minuto 59 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan César Navarro va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 59 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en George Bulai de Clásicos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): En César Navarro va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 37, el Clásicos estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Jānis Ūdris va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): George Bulai va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Clásicos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en César Navarro no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Joaquín Sampedro no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.