Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

didac club (1437253) - Dameca F.C (493325) » 541971649: T48/R1

Copa 541971649 Información oficial sobre el partido 541971649 en Hattrick

28.10.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 1

didac club Alineación oficial del equipo 'didac club' en el partido 5 - 1 athletic velamayor Alineación oficial del equipo 'athletic velamayor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
didac club Alineación oficial del equipo 'didac club' en el partido 1 - 2 athletic velamayor Alineación oficial del equipo 'athletic velamayor' en el partido
Tiene mucha potra 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,3 % 12,9 % 62,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

didac club

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): didac va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Aurelian Muntean va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 105 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 14, Gianfranco Rossi va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Bastien Romer, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 2 - 0.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, didac va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Bastien Romer, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): didac va obtenir un penal al minut 68, que va llançar a la perfecció Bastien Romer. 5 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Aurelian Muntean va entorpir al marcador d'en Marko Tavčar per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de didac va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gianfranco Rossi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 28 (Tirita (médico)): Bastien Romer va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de didac es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

athletic velamayor

Goles Goles

  • 153 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els jugadors de velamayor no defallien en cap moment. Producte d'això, en Massimo Mazzocco va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 1.
  • 109 Minuto 53 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Massimo Mazzocco se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Gianfranco Rossi que va anotar el 4 - 1 per a didac sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Sidney Reijerkerk la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de velamayor havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 40, quan un error defensiu va deixar Stefan Rangelov completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Antonio Mongascón va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Michal Hlas no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Antonio Mongascón quasi redueix la diferència al marcador al minut 54, però una gran estirada d'en Michal Hlas va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Damiano D'Amico va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hugo Julca de velamayor amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.