Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JaGGeRMeiSTeR (1419776) - Minabo de Kiev FC (1365568) » 541970339: T48/R1

Copa 541970339 Información oficial sobre el partido 541970339 en Hattrick

28.10.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 1

Els Dimonis Alineación oficial del equipo 'Els Dimonis' en el partido 2 - 1 ONVBENSIS Alineación oficial del equipo 'ONVBENSIS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Els Dimonis Alineación oficial del equipo 'Els Dimonis' en el partido 2 - 0 ONVBENSIS Alineación oficial del equipo 'ONVBENSIS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els Dimonis

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Luis Colmelo ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Dimonis es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 100 (Gol por el centro): Al minut 100 els aficionats van embogir quan en Walter Hidalgo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Dimonis.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): El jugador local Óscar Agarrado per poc que no incrementa el marcador al minut 9. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Segimon Curto va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 47 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Óscar Agarrado, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 106 (Ocasión de falta): Óscar Agarrado va sorprendre Bolívar Campos amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Dan Negroiu de Dimonis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Béranger Gillet s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

ONVBENSIS

Goles Goles

  • 140 Minuto 48 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el ONVBENSIS va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Csenger Minya aconseguint el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): El ONVBENSIS va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 71, però en Cosme Calvillo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Óscar Álamo Gómez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ONVBENSIS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Charles Renard va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 68 (Lesión): El jugador de ONVBENSIS Jarne Arnauts va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Eugeniusz Bujak va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 75 (Lesión): Segimon Curto va sortir coix del terreny de joc, substituït per Bolívar Campos. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.