Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Banshee CF (1417934) - Mano Tengo Fe FC (435464) » 541969952: T48/R1

Copa 541969952 Información oficial sobre el partido 541969952 en Hattrick

28.10.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 1

F.C. Cesgondel Alineación oficial del equipo 'F.C. Cesgondel' en el partido 4 - 5 Atoché Alineación oficial del equipo 'Atoché' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Cesgondel Alineación oficial del equipo 'F.C. Cesgondel' en el partido 2 - 2 Atoché Alineación oficial del equipo 'Atoché' en el partido
Tiene suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,7 % 38,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Cesgondel

Goles Goles

  • 101 Minuto 37 (Gol por el centro): Lâm Đông Phong de Cesgondel va demostrar les seves habilitats al minut 37 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 114 Minuto 78 (Gol de penalti): Després de 78 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Cesgondel, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Witold Krakowski de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jânio Pernambucano hauria d'haver estat gol al minut 24 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Després de 64 minuts, Witold Krakowski va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 el Cesgondel va posar setge sobre la defensa central visitant però en Tjalling Spaanderman no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 101 (Ocasión por el centro): En Lâm Đông Phong va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cesgondel se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 104 (Ocasión por la izquierda): En Bolesław Muracki va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): En Rainer Sprunger ocupà el lloc d'en Tjalling Spaanderman al 76 minuts, dos minuts després que el jugador de Cesgondel quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 98 (Tirita): Al minut 98 de partit, el jugador Witold Krakowski de Cesgondel es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): Rainer Sprunger va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Cesgondel Barnabás Kitzinger va intentar enganyar Steven Poittevin amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Bolesław Muracki xutant per a Cesgondel va fer anar la pilota just on la volia, però Steven Poittevin, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Udo Oldentrup de Cesgondel anava molt fort i col·locat però Steven Poittevin no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Jânio Pernambucano de Cesgondel, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Steven Poittevin en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.

Atoché

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Atoché va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 2. Anders Larsson va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Atoché va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ruben Nunes Vieira va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Damià Furió al minut 42, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 273 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Atoché va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marcin Sączek va desviar el xut final de Rutenio Ortiz després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Al minut 40, Sergio Señorans de Atoché va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 120 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Atoché Antonio Gerardo Saputo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Marcin Sączek. El marcador continuava 3 - 2.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Atoché, William Consonni, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Steven Poittevin anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Atoché.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ruben Nunes Vieira, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Marcin Sączek va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Atoché i 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Atoché Stanisław Cuprych no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Marcin Sączek es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.