Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Locomotiv de León (1335540) - lorkineiroII (438720) » 541968418: T48/R1

Copa 541968418 Información oficial sobre el partido 541968418 en Hattrick

28.10.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 1

klindez F.C. Alineación oficial del equipo 'klindez F.C.' en el partido 3 - 4 lorkineiroII Alineación oficial del equipo 'lorkineiroII' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
klindez F.C. Alineación oficial del equipo 'klindez F.C.' en el partido 1 - 3 lorkineiroII Alineación oficial del equipo 'lorkineiroII' en el partido
Tiene suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,4 % 0,5 % 90,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

klindez F.C.

Goles Goles

  • 109 Minuto 3 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Amadeusz Kuchnio va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Óscar Gorocín va aprofitar el regal, anotant el 0 - 1.
  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Daniel Rojas Solís va anar directament als peus de Jorge Manuel Dusay que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 114 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Cecilio Montero no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pedro Udaeta, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jorge Manuel Dusay va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Izotz Amasene va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 56, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

lorkineiroII

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Víctor Salas que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a lorkineiroII.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): En Fernando García Orovio donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 44 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Fernando García Orovio de lorkineiroII va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 66. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5 Rafa Serrano va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Óscar Gorocín, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Óscar Gorocín quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rafa Serrano, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Domenik Matkowitz.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paco Sandoval de lorkineiroII es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diego Romero de lorkineiroII la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Óscar Gorocín de lorkineiroII amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82 de partit, Domenik Matkowitz de lorkineiroII va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones