Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciempozuelos F.C. (313023) - CD Luque (801503) » 541968388: T48/R1

Copa 541968388 Información oficial sobre el partido 541968388 en Hattrick

28.10.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 1

Ciempozuelos F.C. Alineación oficial del equipo 'Ciempozuelos F.C.' en el partido 2 - 4 Real Axati Alineación oficial del equipo 'Real Axati' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ciempozuelos F.C. Alineación oficial del equipo 'Ciempozuelos F.C.' en el partido 2 - 0 Real Axati Alineación oficial del equipo 'Real Axati' en el partido
Tiene un resultado normal 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciempozuelos F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Ciempozuelos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Juanjo Maestre Armada que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 38 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 els aficionats van embogir quan en Joan Lluís Surinyac va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Ciempozuelos.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Jaime Gorostizu del Ciempozuelos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Ciempozuelos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Juanjo Maestre Armada en un 1 contra 1 amb el porter Guillermo Rojas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Joan Lluís Surinyac va estar a punt d'acabar en gol al minut 87, però el porter visitant Guillermo Rojas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 102 (Lesión): Vũ Thụy Hải va sortir coix del terreny de joc, substituït per Roxerio Cances. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Veiz Dollani, en lloc de córrer, relliscava.

Real Axati

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): Axati agafava avantatge al minut 24 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Deni Vladavić amb mestria.
  • 119 Minuto 54 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Volker Barchfeld va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 2 al minut 54.
  • 172 Minuto 98 (Gol por la izquierda): Axati va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 98. Volker Barchfeld va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 104 (Gol por la izquierda): Al minut 104, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Enrico Ercolano va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrico Ercolano de Axati amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Girolamo Sforza probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.