Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Loeches CF (1431413) - Ilicitania CF (1582752) » 541968152: T48/R1

Copa 541968152 Información oficial sobre el partido 541968152 en Hattrick

28.10.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 1

EuroCaNet IMG Alineación oficial del equipo 'EuroCaNet IMG' en el partido 3 - 4 Ilicitania CF Alineación oficial del equipo 'Ilicitania CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
EuroCaNet IMG Alineación oficial del equipo 'EuroCaNet IMG' en el partido 2 - 1 Ilicitania CF Alineación oficial del equipo 'Ilicitania CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EuroCaNet IMG

Goles Goles

  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Willy Berglund sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Marcus Mögel que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Piotr Rychlicki va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Werner Frege! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Willy Berglund del Eurocanet ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 120 (Penalti fallado (fuera o parada)): Juan Martínez de Tejada, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Guillermo Sevilla va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Eurocanet i 1 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Eurocanet, Diego Manzano López, col·locà la pilota just a les mans d'en Guillermo Sevilla. El marcador: 1 - 1.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Víctor Costana de Eurocanet anava molt fort i col·locat però Guillermo Sevilla no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 2.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Eurocanet Esperos Kontoulis no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Guillermo Sevilla es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Eurocanet, Marcus Mögel, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Eurocanet Piotr Rychlicki va intentar enganyar Guillermo Sevilla amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Werner Frege xutant per a Eurocanet va fer anar la pilota just on la volia, però Guillermo Sevilla, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Ilicitania CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): Ilicitania agafava avantatge al minut 11 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Friedrich Berkau amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 42, quan en Ganpathi Mdokwana va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Ilicitania van sortir al contraatac al minut 79, però Noelio Aragó va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 273 Minuto 102 (Ocasión por la derecha): Alessio Vaccarella va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Esperos Kontoulis, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Ilicitania va fer una substitució al minut 43. Conrad Riga va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Noelio Aragó.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 120 (Penalti fallado (nervioso)): Josep Jordi Aparisi de Ilicitania va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Noelio Aragó anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a Ilicitania.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Daniele Valastro va xutar fora per a Ilicitania, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Ilicitania Carmine Moselli va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Ganpathi Mdokwana de Ilicitania, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Esperos Kontoulis en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Gian Luca Carozzi xutant per a Ilicitania va fer anar la pilota just on la volia, però Esperos Kontoulis, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Guillermo Sevilla va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.