Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Catalana (48409) - El Entrego CF (1580426) » 541968010: T48/R1

Copa 541968010 Información oficial sobre el partido 541968010 en Hattrick

28.10.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 1

jugamos sin portero Alineación oficial del equipo 'jugamos sin portero' en el partido 4 - 6 POCOMOCO STREISAND CLUB Alineación oficial del equipo 'POCOMOCO STREISAND CLUB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
jugamos sin portero Alineación oficial del equipo 'jugamos sin portero' en el partido 2 - 2 POCOMOCO STREISAND CLUB Alineación oficial del equipo 'POCOMOCO STREISAND CLUB' en el partido
Tiene suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,9 % 36,6 % 29,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jugamos sin portero

Goles Goles

  • 110 Minuto 35 (Gol de falta): Una falta al minut 35 va proporcionar un lliure directe al jugamos. Erkki Sappinen va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Víctor Pérez de Ayala, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del jugamos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 36.
  • 112 Minuto 109 (Gol por la izquierda): Al minut 109, Felice Ciarlo va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Josep Maria Faig es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erkki Sappinen de jugamos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Erkki Sappinen de jugamos per doble groga al minut 88.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 120 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Víctor Malvaz de jugamos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Adam Kerem va xutar fora per a jugamos, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de jugamos Enrico Lanz no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Matyáš Bardoň es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de jugamos Christophe Bordas va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

POCOMOCO STREISAND CLUB

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 12 minuts, el tirador de faltes del STREISAND va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Domènec Fité, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 en Jari Näsälä va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 173 Minuto 107 (Gol por la derecha): Al minut 107 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Domènec Fité que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Jari Näsälä no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Marco Xeque.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): En Joan Manel Femenia anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a STREISAND.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Carlo Cardani de STREISAND, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Víctor Malvaz en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 5.
  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Adam Tibor Mechura va clavar el 4 - 6 per a STREISAND amb una precisió mil·limètrica.