Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Raulistas (1458766) - Ceuta Hispana FC (1433508) » 541967269: T48/R1

Copa 541967269 Información oficial sobre el partido 541967269 en Hattrick

28.10.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 1

Los Raulistas Alineación oficial del equipo 'Los Raulistas' en el partido 1 - 2 Taliesin Alineación oficial del equipo 'Taliesin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Raulistas Alineación oficial del equipo 'Los Raulistas' en el partido 0 - 4 Taliesin Alineación oficial del equipo 'Taliesin' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Raulistas

Goles Goles

  • 108 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 1 s'ha de veure repetit: en Iván Martos de Raulistas va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Víctor García de Blanes, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Raulistas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 5, però Raúl González Blanco va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Raulistas enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Grygoriy Maslov.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 75 (Lesión (no subst.)): Luís Rosado no va poder acabar el partit després de caure lesionat, i va deixar el Raulistas amb un home menys.

Taliesin

Goles Goles

  • 173 Minuto 56 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Iwan Zünd va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 107 Minuto 82 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Cyril Gansler semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Taliesin. Qui ho havia de dir! 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 4 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Sergej Abrašević de Taliesin no va ser gol per ben poc.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Taliesin que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Nikos Gkikas, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Taliesin va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ferran Masamunt va desviar el xut final de Sergej Abrašević després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Paul-Werner Geburek, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 77 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Taliesin va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Zbigniew Rytwiński de Taliesin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.