Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estartetxe FC (1336148) - Dark Child (313073) » 541024328: T47/R10

Copa 541024328 Información oficial sobre el partido 541024328 en Hattrick

09.09.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 10

Real Sociedad de Fútbol SAD Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad de Fútbol SAD' en el partido 0 - 1 Dark Child Alineación oficial del equipo 'Dark Child' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Sociedad de Fútbol SAD Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad de Fútbol SAD' en el partido 2 - 0 Dark Child Alineación oficial del equipo 'Dark Child' en el partido
Tiene mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sociedad de Fútbol SAD

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Amb 29 minuts disputats, Dominik Lieskovský gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Terenci Cerbera va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Máximo Dapena.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sadurniño Rancaño de RS SAD la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Dark Child

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Child prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Manfred Majerczak.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 17 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Marcos Rivas Rocafull al minut 17 semblava entrar, però Tesifonte Belda Pérez-Pedrero va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Gheorghe Marcovici va fer al minut 25 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Manfred Majerczak, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 206 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 28, tothom va saber perquè en Gheorghe Marcovici era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): El Child va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 30, però en Francisco González va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Child sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Mike Glogger, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 53 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manfred Majerczak de Child va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 80 (Lesión (no subst.)): Terenci Cerbera de Child no va poder continuar jugant, però no va poder ser substituït i el seu equip va jugar amb un home menys des de llavors.
  • Minuto 80 (Jugador de campo como portero): Com que no hi havia ningú a la porteria, Víctor Novoa va haver de d'abandonar la seva posició i posar-se sota els pals.