Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Delza's Boys (1438372) - Nasiopas CF (437186) » 540601234: T47/R6

Copa 540601234 Información oficial sobre el partido 540601234 en Hattrick

12.08.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 6

Delza's Boys Alineación oficial del equipo 'Delza's Boys' en el partido 3 - 2 Aves Turutas Alineación oficial del equipo 'Aves Turutas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Delza's Boys Alineación oficial del equipo 'Delza's Boys' en el partido 3 - 1 Aves Turutas Alineación oficial del equipo 'Aves Turutas' en el partido
Tiene un resultado normal 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Delza's Boys

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 34 gràcies a la jugada de Òscar Casamor, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Delzas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Máté Börzsei progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 119 Minuto 78 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Mihajlo Bačinić el va rematar Martín Gerbaudo amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Inar Urrotz quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Jesús Gana una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Vyacheslav Milko va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 49 (Ocasión de falta): Mihajlo Bačinić va sorprendre Vyacheslav Milko amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pompei Sîrbu.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 85 (Lesión (no subst.)): Nehemiah Owiti de Delzas va quedar estès al terra i va haver de deixar el terreny de joc, però no va entrar ningú al seu lloc!
  • Minuto 85 (Jugador de campo como portero): Sergio Sala, fidel seguidor de les "Busi solutions" quan era petit, va decidir acceptar el repte de posar-se sota els pals.

Aves Turutas

Goles Goles

  • 152 Minuto 71 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Raigo Eero de Turutas després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Meltxor Ernautene va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Rubén Valdeboys va marcar al minut 26 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 237 Minuto 51 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Perikli Serani va fer al minut 51 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ariel Olaeta, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Meltxor Ernautene de Turutas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 82 (Lesión): El jugador de Turutas Perikli Serani va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Julio Olabuenaga va entrar en el seu lloc.