Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ave Fenix Balompie (1457854) - Monreal (772184) » 540601165: T47/R6

Copa 540601165 Información oficial sobre el partido 540601165 en Hattrick

12.08.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 6

fc. almaceneros Alineación oficial del equipo 'fc. almaceneros' en el partido 2 - 5 Monreal Alineación oficial del equipo 'Monreal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fc. almaceneros Alineación oficial del equipo 'fc. almaceneros' en el partido 1 - 2 Monreal Alineación oficial del equipo 'Monreal' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,6 % 7,2 % 71,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc. almaceneros

Goles Goles

  • 103 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els seguidors del va03 van tornar a saltar d'alegria al minut 37. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Jimmy Salgado que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 113 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al minut 56, va03 aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Daniel Urbieta va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Pierre van den Burgt va estar a punt d'empatar per a va03 quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Chulián Mancilla va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 203 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Michel Leclercq de va03 va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Umberto Pogliaghi de va03 va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 62 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del va03 puguin veure en Gelsomino Loria jugant de nou; ja que al minut 62 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Florian von Kessler el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Monreal

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Fabián López Castro quedar desmarcat i marcar per a Monreal al minut 7. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Daniel Salvador va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 170 Minuto 57 (Gol de falta): Monreal va passar a dominar el partit per 2 - 3 després d'un golàs de falta de Rogeli 'No se' Vañó.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Casimir Tortajada va aprofitar un error defensiu al minut 67, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a Monreal.
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): Passaven 76 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Rogeli 'No se' Vañó va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Fabián López Castro va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 216 Minuto 28 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Rogeli 'No se' Vañó va ser clau en la jugada d'atac de Monreal al minut 28, quan ell mateix va fer una passada brutal a Casimir Tortajada, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Sergi Paixà després de 39 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Agostiño Arca va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Roberto Martínez Lapuente de Monreal va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 64 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Pareja de Monreal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.