Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Soderflag (1584606) - Rojillos Pirinaikos (315001) » 540601153: T47/R6

Copa 540601153 Información oficial sobre el partido 540601153 en Hattrick

12.08.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 6

The Homens Alineación oficial del equipo 'The Homens' en el partido 5 - 4 Rojillos Pirinaikos Alineación oficial del equipo 'Rojillos Pirinaikos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
The Homens Alineación oficial del equipo 'The Homens' en el partido 3 - 3 Rojillos Pirinaikos Alineación oficial del equipo 'Rojillos Pirinaikos' en el partido
Tiene suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,7 % 31,6 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Homens

Goles Goles

  • 102 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Antoni Sirach de Homens va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 101 Minuto 63 (Gol por el centro): Moisès Barrufet de Homens va demostrar les seves habilitats al minut 63 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 4.
  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Homens va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Falco Güntherodt va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 4.
  • 114 Minuto 70 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 70. Tobias Andreas Ettrich, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 4 - 4 que empatava un partit molt renyit.
  • 116 Minuto 75 (Gol evento especial rápido + pase): Rubén Hurtado va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Moisès Barrufet, que no va fallar i va marcar el 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Homens va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Antonio Colomo va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Gerwazy Napora va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Rojillos Pirinaikos

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Pirinaikos va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 2. Sybren Goos va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En İsmail Hakkı Selek va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Sybren Goos va aprofitar un error defensiu al minut 30, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Pirinaikos.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 40 de partit va donar a Pirinaikos l'avantatge per 1 - 4. Vittorio Liquori en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Hassan Feßler va intentar anar-se'n per velocitat al minut 47 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pirinaikos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alessio Crosia va sortir per sobre el travesser.
  • 280 Minuto 67 (Ocasión de falta): Silviu Filipiuc va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Vittorio Liquori que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.