Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

blurrr (435868) - Club Atlético Gaditano (1460225) » 540477193: T47/R5

Copa 540477193 Información oficial sobre el partido 540477193 en Hattrick

05.08.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 5

blurrr Alineación oficial del equipo 'blurrr' en el partido 6 - 8 CholoTeam Alineación oficial del equipo 'CholoTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
blurrr Alineación oficial del equipo 'blurrr' en el partido 0 - 3 CholoTeam Alineación oficial del equipo 'CholoTeam' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

blurrr

Goles Goles

  • 112 Minuto 8 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Luis Oña va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 8.
  • 115 Minuto 20 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Nino Saponaro era molt més ràpid que el defensa Normando Almansa. Al minut 20, el jugador de blurrr va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 2.
  • 116 Minuto 73 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Luis Oña sempre és una garantia. Al minut 73, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Nino Saponaro marcar el 3 - 3 per al blurrr.
  • 113 Minuto 109 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al blurrr una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Pedro Domingo, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 4 - 4. Tot això passava al minut 109.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de blurrr, l'equip va recuperar la pilota al minut 81 i va contraatacar. En Bertalan Liptói va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 216 Minuto 105 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Enrique Canitrot va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Nino Saponaro, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bertalan Liptói de blurrr es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 120 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de blurrr Pedro Domingo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ricardo Corder. El marcador continuava 4 - 4.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de blurrr, Albert Josep Siré, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Guillermo Forastero anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a blurrr.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Enrique Canitrot xutant per a blurrr va fer anar la pilota just on la volia, però Ricardo Corder, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

CholoTeam

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Amb 2 minuts jugats, Sebastian Mroczkowski de CholoTeam va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): El jugador de CholoTeam Bruno Bekkema va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 19 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): En Angelo De Silvestri donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 62 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 171 Minuto 95 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 95, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Carlos Jibaja es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Calvin Everett va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 22, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Albert Josep Siré va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Jonny Alford quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Albert Josep Siré, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jonny Alford després de 65 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Albert Josep Siré va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): CholoTeam va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 74, quan Normando Almansa va quedar-se sol davant el porter Albert Josep Siré, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): En Jonny Alford ocupà el lloc d'en Sebastian Mroczkowski al 60 minuts, dos minuts després que el jugador de CholoTeam quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): Ricardo Corder de CholoTeam, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Albert Josep Siré en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de CholoTeam Angelo De Silvestri no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Albert Josep Siré es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Bruno Bekkema va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 7.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Brede Skogseth va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 8.