Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Novo Chiclana FC (486676) - Los Boludos FC (1336540) » 540476930: T47/R5

Copa 540476930 Información oficial sobre el partido 540476930 en Hattrick

05.08.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 5

Pilar_Rubio FC Alineación oficial del equipo 'Pilar_Rubio FC' en el partido 2 - 5 Los Boludos FC Alineación oficial del equipo 'Los Boludos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pilar_Rubio FC Alineación oficial del equipo 'Pilar_Rubio FC' en el partido 1 - 0 Los Boludos FC Alineación oficial del equipo 'Los Boludos FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pilar_Rubio FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): El jugador Julio Ramírez de Pilar_Rubio, després de 7 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 119 Minuto 68 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Vladimir Golubykh sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Nuno Gabriel Barata que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): Pilar_Rubio van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 11, però Steven Read va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Sergio Tavera una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 23, però una magnífica aturada de Carlos De Prados va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 101 (Lesión leve): Jacinto Lapeña Gómez de Pilar_Rubio va abandonar el terreny de joc després de 101 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Amiad Amrani va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. potente): Steven Read estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 120 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ihalar Irurain de Pilar_Rubio va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Pilar_Rubio Julio Ramírez va intentar enganyar Carlos De Prados amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 3.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Roberto Besteiro Saiz xutant per a Pilar_Rubio va fer anar la pilota just on la volia, però Carlos De Prados, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Los Boludos FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): En Valentín Ursueguía va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Boludos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en Valentín Ursueguía.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): El Boludos creava perill des de la dreta al minut 10, però en Roberto Besteiro Saiz, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Pablo Quemada Herreros desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Boludos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pablo Quemada Herreros, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Boludos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 62, però el xut de Jesús Bote des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): En Pablo Quemada Herreros va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 271 Minuto 105 (Ocasión por el centro): Valentín Ursueguía va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 105, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Roberto Besteiro Saiz va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): El jugador de Boludos, Zaldubi Gurbizar, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Sergio Suárez de Boludos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Roberto Besteiro Saiz en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 4.
  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): En Carlos De Prados no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Roberto Besteiro Saiz encara el va fer més i el marcador va situar-se 2 - 5 per a Boludos.