Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

freeeestyle (1365605) - Racing Club Valenciano (1430372) » 540321836: T47/R4

Copa 540321836 Información oficial sobre el partido 540321836 en Hattrick

29.07.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 4

freeeestyle Alineación oficial del equipo 'freeeestyle' en el partido 3 - 4 Los Bodegas Alineación oficial del equipo 'Los Bodegas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
freeeestyle Alineación oficial del equipo 'freeeestyle' en el partido 4 - 1 Los Bodegas Alineación oficial del equipo 'Los Bodegas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

freeeestyle

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Els seguidors del freeeestyle contenien la respiració mentre en Francisco 'Isco' Iscu s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 101 Minuto 79 (Gol por el centro): Garrit 'Bale' Bală de freeeestyle va demostrar les seves habilitats al minut 79 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 4.
  • 102 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Als 83 minuts, una gran jugada per l'esquerra de freeeestyle va acabar amb la pilota als peus de Pepe Ferreira que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Raphael Baran va estar a punt d'empatar per a freeeestyle quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Adrià Rovira va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 202 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Asier Illarramendi de freeeestyle es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 75, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Cihan 'Ronaldo' Rona va estar a punt de marcar al minut 84 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 57 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Sergen 'ramos' Ramis tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Los Bodegas

Goles Goles

  • 161 Minuto 13 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Pedro Girau que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): Bodegas agafava avantatge al minut 18 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Pedro Girau amb mestria.
  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Roald Gilmaire va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Bodegas, al minut 30. El marcador va canviar a 1 - 3.
  • 119 Minuto 60 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Bodegas va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Gilles Fiacre va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bodegas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Manuel Elso, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.