Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ola owned U (122381) - Tres Cantos United (48028) » 540321632: T47/R4

Copa 540321632 Información oficial sobre el partido 540321632 en Hattrick

29.07.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 4

UAOC Alineación oficial del equipo 'UAOC' en el partido 1 - 2 Tres Cantos United Alineación oficial del equipo 'Tres Cantos United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UAOC Alineación oficial del equipo 'UAOC' en el partido 0 - 1 Tres Cantos United Alineación oficial del equipo 'Tres Cantos United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UAOC

Goles Goles

  • 142 Minuto 14 (Gol de contra por la izquierda): En Uladzimir Ikanovich va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): UAOC van sortir al contraatac al minut 42, però Lassi Saarelainen va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): UAOC van sortir al contraatac amb encert al minut 49, però Uladzimir Ikanovich no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de UAOC, l'equip va recuperar la pilota al minut 80 i va contraatacar. En Uladzimir Ikanovich va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Era el minut 77 quan després d'una dura entrada, el jugador Pablo García-Guerra de UAOC s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 25 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Ache Garrido Gómez no li va importar gens ni mica.
  • 306 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Olmas Hakimov, que no va rendir al seu nivell habitual.

Tres Cantos United

Goles Goles

  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Pablo Quintano va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Cantos, Carlos Ternero, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Cantos va ser finalitzada des de l'esquerra per Zas Candal al minut 68. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Cantos creava perill des de la dreta al minut 37, però en Cecilio Guilisasti, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Zas Candal desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zas Candal de Cantos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.