Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Legendarios S.A (486751) - TreblaTeam (1580047) » 540321517: T47/R4

Copa 540321517 Información oficial sobre el partido 540321517 en Hattrick

29.07.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 4

Tarifa SD Alineación oficial del equipo 'Tarifa SD' en el partido 1 - 2 Tamudin FC Alineación oficial del equipo 'Tamudin FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tarifa SD Alineación oficial del equipo 'Tarifa SD' en el partido 2 - 0 Tamudin FC Alineación oficial del equipo 'Tamudin FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tarifa SD

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Giuseppe Calvani va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 31.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Tarifa per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Asier Pardo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El Tarifa va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Roland Röcklinger la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 蒋 (Jiang) 士航 (Shihang) de Tarifa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tamudin FC

Goles Goles

  • 187 Minuto 4 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Tamudin volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 4 van aconseguir marcar quan en Edmund Bindig va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 1.
  • 187 Minuto 47 (Gol tiro lejano): En Evaristo Genchi conduïa pel cercle central i, veient a en Magnus Silfwerblom desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 35 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Ugo Pannocchi ja els havia advertit que el porter contrari, en Pocho Aguinaga, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Tamudin van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Teófilo Luis Lentini va sortir desviat a la dreta de la porteria.