Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Zubia C.F (30893) - KXØK F.C (311010) » 540321436: T47/R4

Copa 540321436 Información oficial sobre el partido 540321436 en Hattrick

29.07.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 4

Barceloneta 7 Alineación oficial del equipo 'Barceloneta 7' en el partido 2 - 3 Treskitos Team Alineación oficial del equipo 'Treskitos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barceloneta 7 Alineación oficial del equipo 'Barceloneta 7' en el partido 2 - 1 Treskitos Team Alineación oficial del equipo 'Treskitos Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,4 % 20,5 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barceloneta 7

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30, Barceloneta aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Dominik Szponar va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els jugadors del Barceloneta amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 37, deixant Grygoriy Perovskiy en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13, Armands Aploks arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Barceloneta Yiannis Kokotoulis quasi va assolir l'empat al minut 23 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 240 Minuto 35 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Barceloneta sortien al contraatac. La falta llançada per Juan Carlos Pozuelo va sortir força alta sense massa perill.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 es va veure una gran oportunitat per a Barceloneta per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juan Carlos Pozuelo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Yiannis Kokotoulis va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Juan Carlos Pozuelo, que no va rendir al seu nivell habitual.

Treskitos Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Pedro Mangado va anar directament als peus de Marian-Valeriu Craiovan que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Goran Klee va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 2 al minut 36.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Engelbrecht Merbitz que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Treskitos.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Treskitos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alf Thiel va desviar el xut final de Engelbrecht Merbitz després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marian-Valeriu Craiovan de Treskitos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.