Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mut! (1462263) - 123!! (437708) » 540103699: T47/R3

Copa 540103699 Información oficial sobre el partido 540103699 en Hattrick

22.07.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 3

mut! Alineación oficial del equipo 'mut!' en el partido 6 - 7 Los reventadisimos Alineación oficial del equipo 'Los reventadisimos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
mut! Alineación oficial del equipo 'mut!' en el partido 1 - 3 Los reventadisimos Alineación oficial del equipo 'Los reventadisimos' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mut!

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): mut! va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 23 Leo Crăciun va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, mut! va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Adri Lluelles, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 78 minuts, el tirador de faltes del mut! va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Edgar Fernando Robles, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Leo Crăciun va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de mut! que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 112 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edgar Fernando Robles.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): El jugador de mut!, Rick Sheung, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Enzo Ilorobeitia anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a mut!.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Leo Crăciun de mut!, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Valentyn Siryj en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Henryk Gnyś va xutar fora per a mut!, el marcador es va quedar igual: 6 - 6, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de mut! Renan Altmay va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Los reventadisimos

Goles Goles

  • 152 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Marcel Compagner va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 en Fedor Hempenius va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 163 Minuto 84 (Gol por la derecha): El jugador visitant Eulogio Quiroga va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 84 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 Fernando Benítez de Lugo va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Vasil Bivolarov va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 273 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): reventadisimos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Vasil Bivolarov va desviar el xut final de Marcel Compagner després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 113 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del reventadisimos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Preben Hedelund, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): El jugador de reventadisimos Eulogio Quiroga no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Vasil Bivolarov es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Fedor Hempenius va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Dane Juroš anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a reventadisimos.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de reventadisimos, Rafael Yusta, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 7 al marcador.