Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kini F.C. (1595857) - Galletas Artiach (436738) » 540102615: T47/R3

Copa 540102615 Información oficial sobre el partido 540102615 en Hattrick

22.07.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 3

toriellu Alineación oficial del equipo 'toriellu' en el partido 5 - 6 Galletas Artiach Alineación oficial del equipo 'Galletas Artiach' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
toriellu Alineación oficial del equipo 'toriellu' en el partido 1 - 4 Galletas Artiach Alineación oficial del equipo 'Galletas Artiach' en el partido
Tiene mucha potra 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

toriellu

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Baheddi Abaragh, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del toriellu se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 136 Minuto 108 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Aníbal Roveré s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Harold van Asperen, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): toriellu va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Stefan Stridh en un 1 contra 1 amb el porter Abbas Ouidani, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Franck Munier es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40 de partit, Franck Munier de toriellu va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): En Harold van Asperen anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a toriellu.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de toriellu Stefan Stridh no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Abbas Ouidani es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 2.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de toriellu, Nicola Aluigi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de toriellu Baheddi Abaragh va intentar enganyar Abbas Ouidani amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de toriellu Stepan Timchenko, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Abbas Ouidani. El marcador continuava 5 - 4.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Giuliano Bertucci, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Abbas Ouidani va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de toriellu i 5 - 5 al marcador.

Galletas Artiach

Goles Goles

  • 115 Minuto 41 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 41 minuts, Gust van Tulder va superar per velocitat Giuliano Bertucci per posar el 1 - 1 al marcador.
  • 162 Minuto 111 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Klavs Brink per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Aníbal Roveré va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 270 Minuto 49 (Ocasión de falta): En Abel Ureba va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 49. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 262 Minuto 110 (Ocasión por la izquierda): Al minut 110 Zefiro Cenci va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Fernando Daniel Navarro va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 271 Minuto 113 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gust van Tulder ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 120 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Galletas, Răzvan Udeanu, col·locà la pilota just a les mans d'en Fernando Daniel Navarro. El marcador: 3 - 2.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Jérôme Coutand xutant per a Galletas va fer anar la pilota just on la volia, però Fernando Daniel Navarro, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Aníbal Roveré de Galletas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fernando Daniel Navarro en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 3.
  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): A en Abbas Ouidani de Galletas li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Fernando Daniel Navarro posant el 5 - 4 a l'electrònic.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Magnus Grabher va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Klavs Brink va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Galletas a la tanda de penals: 5 - 6!