Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dornbirn Lions FC (773704) - cosmos de irta cf (1586735) » 540102285: T47/R3

Copa 540102285 Información oficial sobre el partido 540102285 en Hattrick

22.07.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 3

Athletic Club Auria Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Auria' en el partido 0 - 8 cosmos de irta cf Alineación oficial del equipo 'cosmos de irta cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Athletic Club Auria Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Auria' en el partido 0 - 6 cosmos de irta cf Alineación oficial del equipo 'cosmos de irta cf' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Club Auria

Goles Goles

  • 109 Minuto 19 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Víctor Vega Guzmán es va complicar la vida al minut 19 intentant esquivar Asen Pavlov en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del cosmos, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 86 (Evento clima: sol, OK técnico): Ramón Mercé semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

cosmos de irta cf

Goles Goles

  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, cosmos va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Cornelio Espinoza, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Josep Xavier Jardí va augmentar l'avantatge de cosmos a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31, un xut de Cornelio Espinoza des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 34 minuts quan Ángel Castromán va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 5 per a cosmos.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ángel Castromán va ser l'anotador del 0 - 6.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Steven Genévrier va aprofitar un error defensiu al minut 80, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 7 al marcador per a cosmos.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 85 de partit va donar a cosmos l'avantatge per 0 - 8. Josep Xavier Jardí en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del cosmos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Cornelio Espinoza, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del AC Auria. La jugada d'estratègia del cosmos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pablo Ríos Martinez va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Norberto Zúñiga de cosmos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.