Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Feldespats FC (800250) - Skilat C.F. (1431325) » 540102201: T47/R3

Copa 540102201 Información oficial sobre el partido 540102201 en Hattrick

22.07.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 3

The Spirit Alineación oficial del equipo 'The Spirit' en el partido 0 - 4 Skilat C.F. Alineación oficial del equipo 'Skilat C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Spirit Alineación oficial del equipo 'The Spirit' en el partido 0 - 2 Skilat C.F. Alineación oficial del equipo 'Skilat C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Spirit

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Spirit, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Carlos Espital va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jofre Colls de Spirit la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Skilat C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): En Lester van Ierland donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 31 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 115 Minuto 35 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 35 minuts de joc, Amílcar Pinto, corrent com un esperitat, superà primer Amadeu Cerviá per velocitat, i després el porter posant el 0 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Daniel Payet va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al 57 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Skl augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Daniel Payet es rifés el porter i marqués el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Lester van Ierland va estar a punt de posar per davant a Skl amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Hassane Zerhouni va impedir un gol cantat.
  • 215 Minuto 20 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Claudiu Nicu va superar els defenses rivals per velocitat al minut 20 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juliano Montalto. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 de partit, Lester van Ierland va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Amílcar Pinto després de 71 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Hassane Zerhouni va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Payet.