Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Aureus Phoenix (1432001) - Cantabria FC SAD (435585) » 539853338: T47/R2

Copa 539853338 Información oficial sobre el partido 539853338 en Hattrick

15.07.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 2

FC Aureus Phoenix Alineación oficial del equipo 'FC Aureus Phoenix' en el partido 1 - 3 Reuuuuuuuuuuuuuus Alineación oficial del equipo 'Reuuuuuuuuuuuuuus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Aureus Phoenix Alineación oficial del equipo 'FC Aureus Phoenix' en el partido 0 - 4 Reuuuuuuuuuuuuuus Alineación oficial del equipo 'Reuuuuuuuuuuuuuus' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Aureus Phoenix

Goles Goles

  • 100 Minuto 76 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Toncho Vardzhiyski. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 76 de joc, que suposava el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Phoenix sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Toncho Vardzhiyski, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 12 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 205 Minuto 86 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Marc Monfort era fer passades de llarga distància. Al minut 86 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Riko Grötzinger però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Luis Charín de Phoenix va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Luis Charín de Phoenix va abandonar el terreny de joc després de 85 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Carlo Iaselli va entrar en el seu lloc.

Reuuuuuuuuuuuuuus

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Passats 10 minuts de partit, Reuuuuuuuuuuuuuus es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Anders Gustavsson es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Aldo van Paridon de Reuuuuuuuuuuuuuus va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 78 de partit va donar a Reuuuuuuuuuuuuuus l'avantatge per 1 - 3. Franciscus Claassens en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Aldo van Paridon de Reuuuuuuuuuuuuuus va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 13 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tenzin Berlijn.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Al minut 25, Ronald Núñez de Reuuuuuuuuuuuuuus es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.