Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tony Montana (436978) - Clan-destinos (1592157) » 539853159: T47/R2

Copa 539853159 Información oficial sobre el partido 539853159 en Hattrick

15.07.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 2

Tony Montana Alineación oficial del equipo 'Tony Montana' en el partido 4 - 3 Clan-destinos Alineación oficial del equipo 'Clan-destinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tony Montana Alineación oficial del equipo 'Tony Montana' en el partido 3 - 1 Clan-destinos Alineación oficial del equipo 'Clan-destinos' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,7 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tony Montana

Goles Goles

  • 102 Minuto 40 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 40 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Armando Elsaesser, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Montana a l'empat.
  • 102 Minuto 68 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Montana van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Armando Elsaesser en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.
  • 111 Minuto 75 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Beppino Mirarchi va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Montana empatava el partit, 3 a 3, al minut 75.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 4 - 3. L'autor del gol per a Montana va ser Armando Elsaesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Armando Elsaesser va estar a punt d'empatar per a Montana quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Cédric Flobert va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Juan Imperial va estar a punt de marcar al minut 41 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Florian-Marcel Riesa de Montana va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Antonio Rodríguez de Montana es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): Montana es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Marlo Valente no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Pavel Khudokormov al camp.

Clan-destinos

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 34, quan Ulf Tramp va posar els visitants Clan-destinos per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 105 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 37, Roman Kłębek va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Hildo Dewulf que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 53 minuts, el tirador de faltes del Clan-destinos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Hildo Dewulf, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Roman Kłębek va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ulf Tramp.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hildo Dewulf de Clan-destinos es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Yannick Rautner de Clan-destinos va abandonar el terreny de joc després de 76 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Raúl Román Tárraga va entrar en el seu lloc.