Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lanzarote Esportiu (1587341) - Tampones de Punta (1457761) » 539853150: T47/R2

Copa 539853150 Información oficial sobre el partido 539853150 en Hattrick

15.07.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 2

Patriotas_Spaña Alineación oficial del equipo 'Patriotas_Spaña' en el partido 4 - 5 Esquadró Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'Esquadró Desperta Ferro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Patriotas_Spaña Alineación oficial del equipo 'Patriotas_Spaña' en el partido 1 - 1 Esquadró Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'Esquadró Desperta Ferro' en el partido
Tiene bastante suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,7 % 23,7 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patriotas_Spaña

Goles Goles

  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Pedro Baute de Patriotas_Spaña va aconseguir igualar el partit al minut 23, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Patriotas_Spaña, l'equip va recuperar la pilota al minut 71 i va contraatacar. En Luther Crosio va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 82 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Grégory Morales no li va importar gens ni mica.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): El jugador de Patriotas_Spaña, Alejandro León Rodrigo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Grégory Morales va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Patriotas_Spaña a la tanda de penals: 3 - 2!
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Luther Crosio xutant per a Patriotas_Spaña va fer anar la pilota just on la volia, però Tamás Gyepes, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Pedro Baute de Patriotas_Spaña va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 4 - 4.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Patriotas_Spaña Paulo Giaccio, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Tamás Gyepes. El marcador continuava 4 - 5.

Esquadró Desperta Ferro

Goles Goles

  • 119 Minuto 14 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Esquadró va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on János Kocsis va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 31 (Ocasión tiro lejano): El Esquadró se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 31, en João Rosário va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 48 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Esquadró tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Cecilio Argote ho va intentar al minut 48 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 270 Minuto 70 (Ocasión de falta): En João Rosário va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 70. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Després de 80 minuts jugats, João Rosário es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Rodrigo Sáenz.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 63 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Karl Winberg ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): El jugador de Esquadró Tamás Gyepes no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Osman Coşar es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Teimuraz Mandzulashvili va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Karl Winberg anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Esquadró.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Jesús Cabrejas anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Esquadró.