Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc pa amb oli (778287) - loscarapenes (312125) » 539851950: T47/R2

Copa 539851950 Información oficial sobre el partido 539851950 en Hattrick

15.07.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 2

fc pa amb oli Alineación oficial del equipo 'fc pa amb oli' en el partido 3 - 4 _PuCeLo_ Alineación oficial del equipo '_PuCeLo_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fc pa amb oli Alineación oficial del equipo 'fc pa amb oli' en el partido 2 - 1 _PuCeLo_ Alineación oficial del equipo '_PuCeLo_' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,1 % 11,9 % 24,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc pa amb oli

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): amb s'avançava al marcador al minut 7, després d'un rebot que va caçar en Mateusz Dolik per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Joseph Buch arribés a peus de Nikos Telis, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a amb el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Eustachiusz Szerenos es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Nahuel Robles va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Stefano De Furia rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de amb la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Josep Giró una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 72, però una magnífica aturada de Sami Rissa va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): Al minut 76, Joseph Buch gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 221 Minuto 104 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Joseph Buch! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maximilian Pfuhlstein de amb va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 120 (Penalti fallado (fuera o parada)): Josep Giró, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Sami Rissa va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de amb i 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Nahuel Robles va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Quel Bagó de amb va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Răzvan Curcan de amb anava molt fort i col·locat però Sami Rissa no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Eustachiusz Szerenos xutant per a amb va fer anar la pilota just on la volia, però Sami Rissa, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

_PuCeLo_

Goles Goles

  • 150 Minuto 73 (Gol de falta): Al minut 73, Antonio Federigi va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera _PuCeLo_ tornava a recuperar la confiança amb un 2 - 1 al marcador.
  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 79, quan Antonio Federigi va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Stan Sunbury va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de _PuCeLo_ va anar a parar a la dreta de l'atac on en Egoitz Altonaga, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 273 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): Niklas Havuluoto va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Quel Bagó, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jan Kieszkowski de _PuCeLo_ es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 109 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Jan Kieszkowski va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 120 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de _PuCeLo_ Gert Nymann, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Quel Bagó. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Miguel Estébanez Cubero de _PuCeLo_, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Quel Bagó en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de _PuCeLo_ Sami Rissa va intentar enganyar Quel Bagó amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Niklas Havuluoto va xutar fora per a _PuCeLo_, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de _PuCeLo_, Antonio Federigi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.