Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Panenka SD (1577830) - Leokai (1369999) » 539851060: T47/R2

Copa 539851060 Información oficial sobre el partido 539851060 en Hattrick

15.07.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 2

alvaroadv_team Alineación oficial del equipo 'alvaroadv_team' en el partido 4 - 1 Victorius Secret Alineación oficial del equipo 'Victorius Secret' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
alvaroadv_team Alineación oficial del equipo 'alvaroadv_team' en el partido 0 - 1 Victorius Secret Alineación oficial del equipo 'Victorius Secret' en el partido
Tiene mucha potra 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,1 % 0,6 % 89,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alvaroadv_team

Goles Goles

  • 137 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Ezekiel Artetxe va anar a parar al cap de Pedro Manrique que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a alvaroadv_team el 1 - 0.
  • 140 Minuto 10 (Gol de contra de falta): El porter de alvaroadv_team va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Miguel Inchurandieta va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!
  • 130 Minuto 27 (Gol de falta): El gol de falta de Miguel Inchurandieta sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 27 i ampliar l'avantatge de alvaroadv_team a 3 - 0.
  • 186 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de alvaroadv_team va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Ezekiel Artetxe.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del alvaroadv_team sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pedro César Abarrategui, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 21 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): alvaroadv_team van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Antonio Torres Toro no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de alvaroadv_team van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Adrian Scripcaru va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 209 Minuto 76 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de David Presses van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Ezekiel Artetxe a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 14 (Tirita): Al minut 14 de partit, el jugador Antonio Torres Toro de alvaroadv_team es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Victorius Secret

Goles Goles

  • 151 Minuto 41 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 41, el jugador visitant Xabier Etxenagusia va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Cid Armán quasi aconsegueix empatar per Teepoes al minut 9, però Miguel Barraquer va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Cid Armán va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Miguel Barraquer.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Al minut 74, Pep Lluís Negra de Teepoes es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.