Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Abrucena (49248) - ACM22 (1580354) » 539851042: T47/R2

Copa 539851042 Información oficial sobre el partido 539851042 en Hattrick

15.07.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 2

CCR Castelldefels Alineación oficial del equipo 'CCR Castelldefels' en el partido 3 - 0 AxtroSportclub Alineación oficial del equipo 'AxtroSportclub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CCR Castelldefels Alineación oficial del equipo 'CCR Castelldefels' en el partido 6 - 0 AxtroSportclub Alineación oficial del equipo 'AxtroSportclub' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CCR Castelldefels

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Passats 18 minuts, Lubín Riveros Martín, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Centro es posava per davant!
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Amb 57 minuts jugats, en Oriol Manyé va augmentar l'avantatge de Centro a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Juan Miguel Villacanes va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Juan Uhagón Ceballos del Centro ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Juan Uhagón Ceballos va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Centro se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21, Lubín Riveros Martín gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Uwe Biesenroth va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Leopoldo Ramírez de León una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Uwe Biesenroth va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lubín Riveros Martín de Centro es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Al minut 33, Leopoldo Ramírez de León de Centro es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

AxtroSportclub

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 4 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ebadur Rana, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bronisław Wypych.