Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jose luis (488983) - DiscoWelcome (117869) » 539850813: T47/R2

Copa 539850813 Información oficial sobre el partido 539850813 en Hattrick

15.07.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 2

Corper Alineación oficial del equipo 'Corper' en el partido 4 - 5 CANTERA MADRILEÑA Alineación oficial del equipo 'CANTERA MADRILEÑA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Corper Alineación oficial del equipo 'Corper' en el partido 1 - 0 CANTERA MADRILEÑA Alineación oficial del equipo 'CANTERA MADRILEÑA' en el partido
Tiene bastante suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Corper

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Passats 38 minuts, Riccardo Vinerbi, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Corper es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Riccardo Vinerbi va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Sid Jobst va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Corper Philipp Zweig quasi marca al minut 56 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Mario Fratini l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Després de 72 minuts jugats, Ubartas Ginevičius es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Mike Kathan.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Jean-Claude Foulon de Corper va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Julio Piñeyro va prendre el seu rol al minut 86.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 65 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Riccardo Vinerbi va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 120 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Corper, Julio Piñeyro, col·locà la pilota just a les mans d'en Sid Jobst. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Mike Kathan va xutar fora per a Corper, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Corper Francisco Clemente va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Corper Vladimir Starusev no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Sid Jobst es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Erhardt Corneliussen va clavar el 3 - 3 per a Corper amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Primo Guayre va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Riccardo Vinerbi, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Sid Jobst va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Corper i 4 - 4 al marcador.

CANTERA MADRILEÑA

Goles Goles

  • 143 Minuto 68 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de MADRILEÑA eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 68, Gilbert Gaździcki va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): MADRILEÑA van sortir al contraatac amb encert al minut 3, però Gilbert Gaździcki no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MADRILEÑA va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gilbert Gaździcki va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 106 (Ocasión por el centro): MADRILEÑA va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 106, quan Rafał Kazimierczuk va quedar-se sol davant el porter Vladimir Starusev, però aquest va poder aturar el xut.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): En Stefano Magnaterra anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a MADRILEÑA.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Bohuslav Pohořelský de MADRILEÑA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Vladimir Starusev en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 3.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador José Duero de MADRILEÑA va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Antonio Farrapeira de MADRILEÑA va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 3.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Antonio Manuel Betancourt de MADRILEÑA anava molt fort i col·locat però Vladimir Starusev no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de MADRILEÑA, Ginés Hermoso, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Gilbert Gaździcki anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a MADRILEÑA.