Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter de Aller (1600786) - Oriol balompié (487894) » 539850596: T47/R2

Copa 539850596 Información oficial sobre el partido 539850596 en Hattrick

15.07.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 2

Sense Re Sense Remei Alineación oficial del equipo 'Sense Re Sense Remei' en el partido 0 - 4 Peña Condal Alineación oficial del equipo 'Peña Condal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sense Re Sense Remei Alineación oficial del equipo 'Sense Re Sense Remei' en el partido 2 - 1 Peña Condal Alineación oficial del equipo 'Peña Condal' en el partido
Tiene mala suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sense Re Sense Remei

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Daniel Sisternes! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 el SeReSeRe va posar setge sobre la defensa central visitant però en Gergő Kiss no va estar gens encertat.
  • 202 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al 73, Josef Zülz hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Valerio Toschi. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Passaven 85 minuts quan Afonso Freixo des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 204 Minuto 87 (Ocasión de penalti): Niccolò Meschieri va perdre una oportunitat de reduir diferències des del punt de penal al minut 87 quan va enviar la pilota per una banda de la porteria i la bota (que tenia mal cordada) per l'altra. Un espectador es va aixecar amb la bota clavada al cap cridant "neeeeeeeeng!".

Peña Condal

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): Condal agafava avantatge al minut 31 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Raúl Copóns amb mestria.
  • 143 Minuto 61 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Condal eren letals, i Zbigniew Feret va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ismael Fuenmayor, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): En István Pápa entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Condal, un peu providencial d'en Jonas Brachelen va situar el 0-4 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Zbigniew Feret ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Condal van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 26, però Jonas Brachelen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Zbigniew Feret va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.