Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D. Etxebarri (491174) - ARO CE (794796) » 539850213: T47/R2

Copa 539850213 Información oficial sobre el partido 539850213 en Hattrick

15.07.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 2

S.D. Etxebarri Alineación oficial del equipo 'S.D. Etxebarri' en el partido 0 - 7 Cunit Alineación oficial del equipo 'Cunit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
S.D. Etxebarri Alineación oficial del equipo 'S.D. Etxebarri' en el partido 0 - 2 Cunit Alineación oficial del equipo 'Cunit' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D. Etxebarri

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Etxebarri va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Luís Dias Santos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Etxebarri van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 71, però Luís Dias Santos va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Cunit

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Józef Litkowski la va rematar Fabio Righini amb una magnífica volea que va fer pujar per a Cunit el 0 - 1.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28, un xut de Sergio Belluccini des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Vsevolod Gritsenko va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 3 al minut 39.
  • 180 Minuto 40 (Gol de falta): Al minut 40, una falta xutada per Abel Urien va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 4 per a Cunit. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Etxebarri. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Xilberto Abade la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Cunit es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 5 arribava al minut 69.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Xilberto Abade de Cunit l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 81 de partit.
  • 106 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Fabio Righini va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 84, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Cunit, mentre ja celebrava el 0 - 7, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, David Eznariaga va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Cunit quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Valentin Chira va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.