Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MLG (122997) - Sentidiño (439897) » 539849980: T47/R2

Copa 539849980 Información oficial sobre el partido 539849980 en Hattrick

15.07.2015 12:00:00
Copa: Temporada 47 / Ronda 2

P.Corner Alineación oficial del equipo 'P.Corner' en el partido 6 - 5 C.A.Cortegana Alineación oficial del equipo 'C.A.Cortegana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
P.Corner Alineación oficial del equipo 'P.Corner' en el partido 1 - 3 C.A.Cortegana Alineación oficial del equipo 'C.A.Cortegana' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,4 % 0,7 % 88,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

P.Corner

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Ma'n Al Buainen va donar a P.Corner un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 134 Minuto 40 (Gol de penalti): Als 40 minuts de joc, els nois de P.Corner van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Dragoş-Robert Profir augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): En Francisco Montoya anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a P.Corner.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de P.Corner Dragoş-Robert Profir no va cometre cap error en el seu llançament de penal. 周 (Zhou) 'el Chino' 平泉 (Pingquan) es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de P.Corner, Michel Schöpke, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): 周 (Zhou) 旭民 (Xumin) va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 5.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de P.Corner David Kreitl va intentar enganyar 周 (Zhou) 'el Chino' 平泉 (Pingquan) amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 5.

C.A.Cortegana

Goles Goles

  • 153 Minuto 41 (Gol por la derecha): Cortegana van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 41 quan Isaac Angerri sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Aritz Aduritz per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cortegana va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ignacio Gorriti va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Cortegana va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Iván Irarraín va desviar el xut final de Josep Aguiló després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Lorenzo Vasco va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 69, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Iván Irarraín va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, Adexe Urbina Melgarejo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mikel 'Miku' Amorebieta.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 71 (Tirita): Al minut 71, Aritz Aduritz de Cortegana es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): Laurenţiu-Adrian 'Il Principe' Frujină va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Ignacio Gorriti de Cortegana, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Iván Irarraín en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Cortegana, Tomás Ortiz Leon, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per 周 (Zhou) 'el Chino' 平泉 (Pingquan) de Cortegana anava molt fort i col·locat però Iván Irarraín no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 5.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Julián 'Zizou' Giménez, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Iván Irarraín va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Cortegana i 6 - 5 al marcador.