Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Unión Deportiva Alcalá (992439) - saneos (1332864) » 531793987: T47/J1/X

Liga 531793987 Información oficial sobre el partido 531793987 en Hattrick

11.07.2015 14:25:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 1 / X.3980 (182547)

Real Unión Deportiva Alcalá Alineación oficial del equipo 'Real Unión Deportiva Alcalá' en el partido 2 - 2 saneos Alineación oficial del equipo 'saneos' en el partido
0 - 1 Chorche Gil (29')
Kiril Dimitrov (69') 1 - 1
1 - 2 Javier Rojas Marcos (84')
Eugen Ciobanu (87') 2 - 2
Real Unión Deportiva Alcalá Alineación oficial del equipo 'Real Unión Deportiva Alcalá' en el partido 2 - 2 saneos Alineación oficial del equipo 'saneos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Unión Deportiva Alcalá Alineación oficial del equipo 'Real Unión Deportiva Alcalá' en el partido 3 - 0 saneos Alineación oficial del equipo 'saneos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Unión Deportiva Alcalá

Goles Goles

  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Deportiva equilibrava la balança al minut 69. En Kiril Dimitrov, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, Deportiva aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Eugen Ciobanu va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Raúl Laviña va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Gonzalo Melo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Ernesto Vázquez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Deportiva se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Fernando Urbieta del Deportiva ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Iván Miñano hauria d'haver estat gol al minut 33 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Iván Miñano quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Deportiva va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tristan Legarreta va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gonzalo Melo.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jordi Berenguer de Deportiva va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 42 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Óscar Guzmán Alfarache se sentia fresc com una rosa.
  • 304 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. potente): Jordi Berenguer estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

saneos

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del saneos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Chorche Gil va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): En Jimeno Lanzol entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al saneos, un peu providencial d'en Javier Rojas Marcos va situar el 1-2 al panell digital.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Juan Luis Lezcano de saneos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Roberto Roíz de saneos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.