Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lazaro del españa (307921) - F.C. Novena 7 de octubre (439914) » 531780334: T47/J3/X

Liga 531780334 Información oficial sobre el partido 531780334 en Hattrick

25.07.2015 14:25:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 3 / X.3861 (182428)

lazaro del españa Alineación oficial del equipo 'lazaro del españa' en el partido 3 - 4 F.C. Novena 7 de octubre Alineación oficial del equipo 'F.C. Novena 7 de octubre' en el partido
Enrique Mompó (6') 1 - 0
1 - 1 Venanci Sellabona (8')
1 - 2 Rafael Villarías (36')
Pere Paixà (41') 2 - 2
2 - 3 Mario Valenciaga Ros (80')
Josep Altur (81') 3 - 3
3 - 4 Santiago Ozores (86')
lazaro del españa Alineación oficial del equipo 'lazaro del españa' en el partido 3 - 4 F.C. Novena 7 de octubre Alineación oficial del equipo 'F.C. Novena 7 de octubre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
lazaro del españa Alineación oficial del equipo 'lazaro del españa' en el partido 4 - 3 F.C. Novena 7 de octubre Alineación oficial del equipo 'F.C. Novena 7 de octubre' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,3 % 33,6 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lazaro del españa

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Els seguidors del lazaro contenien la respiració mentre en Enrique Mompó s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de lazaro van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en Pere Paixà.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Josep Altur s'emportà una gran ovació del públic local al minut 81, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Josep Altur va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Manuel Muguruza va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Jaume Tudó va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de lazaro.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Eloi Cubiñà va estar a punt de marcar al minut 39 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Jaume Tudó del lazaro ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Jorge Rivas de lazaro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 62 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Josep Altur no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

F.C. Novena 7 de octubre

Goles Goles

  • 164 Minuto 8 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Venanci Sellabona marqués l'empat. Al minut 8 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Rafael Villarías va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): En Mario Valenciaga Ros donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 80 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Passats 86 minuts de partit, octubre es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Santiago Ozores es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, un refús desafortunat de David Núñez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Venanci Sellabona no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Orkatz Lezertua va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 40, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Villarías de octubre va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.