Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FIXIUSo (1459182) - Pastisos Casolans (799974) » 531777792: T47/J10/X

Liga 531777792 Información oficial sobre el partido 531777792 en Hattrick

12.09.2015 14:25:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 10 / X.3833 (182400)

FIXIUSo Alineación oficial del equipo 'FIXIUSo' en el partido 2 - 3 Pastisos Casolans Alineación oficial del equipo 'Pastisos Casolans' en el partido
0 - 1 Jorge Tejería (20')
Nereo Maçeyno (39') 1 - 1
1 - 2 José Vicente Lera Hernández (43')
1 - 3 Diego Karanka (65')
Javier Gastañaduy (70') 2 - 3
FIXIUSo Alineación oficial del equipo 'FIXIUSo' en el partido 2 - 3 Pastisos Casolans Alineación oficial del equipo 'Pastisos Casolans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FIXIUSo Alineación oficial del equipo 'FIXIUSo' en el partido 3 - 1 Pastisos Casolans Alineación oficial del equipo 'Pastisos Casolans' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,2 % 2,8 % 17,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FIXIUSo

Goles Goles

  • 140 Minuto 39 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de FIXIUSo el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Nereo Maçeyno va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 102 Minuto 70 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de FIXIUSo van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Javier Gastañaduy en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 16 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en 高 (Gao) 才翔 (Caixiang) haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a FIXIUSo al minut 16.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): FIXIUSo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ildefons Montoliu va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pau Valenzuela Zayas.
  • 212 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Zuhain Zubeltzu va estar a punt d'empatar per a FIXIUSo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Pau Valenzuela Zayas va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Julio Cenoz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Antonio Estorch, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Julio Cenoz.

Pastisos Casolans

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jorge Tejería va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 43 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Pastisos. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que José Vicente Lera Hernández xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 184 Minuto 65 (Gol de penalti): Pastisos va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Diego Karanka va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jorge Tejería. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.