Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pillame si puedes (1598638) - borussia de dormunt (1421700) » 531774665: T47/J3/X

Liga 531774665 Información oficial sobre el partido 531774665 en Hattrick

25.07.2015 14:25:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 3 / X.3809 (182376)

Pillame si puedes Alineación oficial del equipo 'Pillame si puedes' en el partido 2 - 3 borussia de dormunt Alineación oficial del equipo 'borussia de dormunt' en el partido
Joan Xavier Mercader (16') 1 - 0
Antonio Ramos García (20') 2 - 0
2 - 1 Luis Navarro Alas (36')
2 - 2 Alin-Marian Ghelmegeanu (56')
2 - 3 Moustapha Wafiq (78')
Pillame si puedes Alineación oficial del equipo 'Pillame si puedes' en el partido 2 - 3 borussia de dormunt Alineación oficial del equipo 'borussia de dormunt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Pillame si puedes Alineación oficial del equipo 'Pillame si puedes' en el partido 5 - 1 borussia de dormunt Alineación oficial del equipo 'borussia de dormunt' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pillame si puedes

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 16 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Pillame. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Joan Xavier Mercader xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Amb 20 minuts jugats, en Antonio Ramos García va augmentar l'avantatge de Pillame a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joan Xavier Mercader.

borussia de dormunt

Goles Goles

  • 154 Minuto 36 (Gol de penalti): El jugador de borussia Luis Navarro Alas va anotar des dels 11 metres al minut 36, posant el 2 - 1 al marcador.
  • 163 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al minut 56 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Alin-Marian Ghelmegeanu que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 78 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Moustapha Wafiq va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Jorge Cabale va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Alin-Marian Ghelmegeanu va estar a punt de posar per davant a borussia amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Luis Eduardo Montaño va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): El borussia creava perill des de la dreta al minut 18, però en Luis Eduardo Montaño, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Miguel Matute desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Amador Gondomar va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 72 de joc.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alin-Marian Ghelmegeanu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 207 Minuto 80 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): borussia va ser a punt de marcar al minut 80, quan el seu jugador Juan Monroy va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Moustapha Wafiq de borussia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.