Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Artistas del balón (778514) - One_Man_Army (776534) » 531767545: T47/J4/X

Liga 531767545 Información oficial sobre el partido 531767545 en Hattrick

01.08.2015 14:25:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 4 / X.3741 (182308)

Los Artistas del balón Alineación oficial del equipo 'Los Artistas del balón' en el partido 0 - 2 One_Man_Army Alineación oficial del equipo 'One_Man_Army' en el partido
0 - 1 Itzaltzu Laparra (53')
0 - 2 Alejandro Gutiérrez-Solana (72')
Los Artistas del balón Alineación oficial del equipo 'Los Artistas del balón' en el partido 0 - 2 One_Man_Army Alineación oficial del equipo 'One_Man_Army' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Artistas del balón Alineación oficial del equipo 'Los Artistas del balón' en el partido 1 - 2 One_Man_Army Alineación oficial del equipo 'One_Man_Army' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,7 % 0,4 % 91,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Artistas del balón

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Fernando Montenay va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Patrik Ibarra va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 286 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 71 minuts, el Artistas va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 77 va fer que Dennis Moscoso de Artistas hagués d'abandonar el terreny de joc. Reyes Escardo va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

One_Man_Army

Goles Goles

  • 172 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de One_Man_Army va ser finalitzada des de l'esquerra per Itzaltzu Laparra al minut 53. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Alejandro Gutiérrez-Solana va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de One_Man_Army, l'equip va recuperar la pilota al minut 10 i va contraatacar. En Miguel Ibarria va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): One_Man_Army va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Bruno Tirado Barranco va desviar el xut final de Alejandro Gutiérrez-Solana després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 280 Minuto 70 (Ocasión de falta): Bruno Tirado Barranco va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Samuel Jannik Metsch que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 11 (Tirita): Era el minut 11 quan després d'una dura entrada, el jugador Antoni Mateu de One_Man_Army s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.