Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC MADRID BALONPIE (1366954) - Torbellino F.C. (1586510) » 531762124: T47/J11/X

Liga 531762124 Información oficial sobre el partido 531762124 en Hattrick

19.09.2015 14:25:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 11 / X.3696 (182263)

FC MADRID BALONPIE Alineación oficial del equipo 'FC MADRID BALONPIE' en el partido 1 - 1 Torbellino F.C. Alineación oficial del equipo 'Torbellino F.C.' en el partido
Luis Miguel Yurretauria (19') 1 - 0
1 - 1 Ignacio Guayre (50')
FC MADRID BALONPIE Alineación oficial del equipo 'FC MADRID BALONPIE' en el partido 1 - 1 Torbellino F.C. Alineación oficial del equipo 'Torbellino F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC MADRID BALONPIE Alineación oficial del equipo 'FC MADRID BALONPIE' en el partido 3 - 1 Torbellino F.C. Alineación oficial del equipo 'Torbellino F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC MADRID BALONPIE

Goles Goles

  • 119 Minuto 19 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Enrique López-Mingo sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Luis Miguel Yurretauria que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Passaven 32 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Manuel Mayordomo va rematar alt.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Alfredo Rueda Jiménez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): BALONPIE va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 83 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Llibert Cruselles ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de BALONPIE va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Llibert Cruselles, però el porter rival va fer una gran aturada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 86 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Enrique López-Mingo no li va importar gens ni mica.

Torbellino F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): En Mauro Comor va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Ignacio Guayre la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en Pedro Abal va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 240 Minuto 26 (Ocasión de contra de falta): Torbellino van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 26 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Manuel Urquijo no va ser gens encertat.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Faycán Alzamora quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Urquijo de Torbellino es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 30 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 30 va fer que Jesús Luis Vecino de Torbellino hagués d'abandonar el terreny de joc. Mauro Comor va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 090 Minuto 33 (Tirita): Era el minut 33 quan després d'una dura entrada, el jugador Mauro Comor de Torbellino s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.