Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

winacos team (989614) - Marviella F.C (799282) » 531753494: T47/J6/X

Liga 531753494 Información oficial sobre el partido 531753494 en Hattrick

15.08.2015 14:25:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 6 / X.3615 (182182)

winacos team Alineación oficial del equipo 'winacos team' en el partido 3 - 2 Marviella F.C Alineación oficial del equipo 'Marviella F.C' en el partido
0 - 1 Pier Ugo Chiabrera (3')
Luis Miguel Calo (30') 1 - 1
Enrico Consoletti (39') 2 - 1
Isaac González Asarta (53') 3 - 1
3 - 2 Alfonso Zalaeta (82')
winacos team Alineación oficial del equipo 'winacos team' en el partido 3 - 2 Marviella F.C Alineación oficial del equipo 'Marviella F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
winacos team Alineación oficial del equipo 'winacos team' en el partido 4 - 1 Marviella F.C Alineación oficial del equipo 'Marviella F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

winacos team

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al winacos una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Luis Miguel Calo, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 30.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a winacos va ser Enrico Consoletti.
  • 134 Minuto 53 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a winacos i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 53 minuts de joc. Mentre en Isaac González Asarta el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, Abdessalam Belkhiri va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Enrico Consoletti va estar a punt d'empatar per a winacos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Mihai Popoacă va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Abdessalam Belkhiri es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de winacos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Enrico Consoletti va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrico Consoletti de winacos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Barategui de winacos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Pablo San Pedro de winacos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pere Lluís Buïgues va prendre el seu rol al minut 35.
  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Enrico Consoletti va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de winacos estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Marviella F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 3, quan Pier Ugo Chiabrera va posar els visitants Marviella per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 153 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, Alfonso Zalaeta va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Marviella en aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 37 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Pol Cullell de Marviella no va ser gol per ben poc.
  • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Marviella Alberto Gómez de Mercado quasi marca al minut 63 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Pier Ugo Chiabrera l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pier Ugo Chiabrera de Marviella amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Abderrahmane Guedira de Marviella va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Gómez de Mercado de Marviella va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Abderrahmane Guedira no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 301 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Alfonso Zalaeta ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.