Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Los gitanos (1370940) - rapatunda (1335305) » 531723797: T47/J10/X

Liga 531723797 Información oficial sobre el partido 531723797 en Hattrick

12.09.2015 14:25:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 10 / X.3351 (181918)

C.F. Los gitanos Alineación oficial del equipo 'C.F. Los gitanos' en el partido 2 - 1 rapatunda Alineación oficial del equipo 'rapatunda' en el partido
Ignacio Galloz (48') 1 - 0
Víctor Barberà (78') 2 - 0
2 - 1 David Elosúa (81')
C.F. Los gitanos Alineación oficial del equipo 'C.F. Los gitanos' en el partido 2 - 1 rapatunda Alineación oficial del equipo 'rapatunda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. Los gitanos Alineación oficial del equipo 'C.F. Los gitanos' en el partido 0 - 3 rapatunda Alineación oficial del equipo 'rapatunda' en el partido
Tiene suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Los gitanos

Goles Goles

  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Guillermo Lorena va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de gitanos, Ignacio Galloz, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de gitanos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Víctor Barberà, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): 沈 (Shen) 伟安 (Weian) de gitanos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Aberwas Rahal que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

rapatunda

Goles Goles

  • 154 Minuto 81 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser David Elosúa. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Guillerme da Fornea va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sixto Romeu, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Es duien 26 minuts de partit jugats quan Guillerme da Fornea va estar a punt de posar per davant a rapatunda amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Sixto Romeu va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60 Myfer Alférez García va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Sixto Romeu va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Gonzalo San Vicente va encarar al porter al 73, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Manuel Valdueza de rapatunda va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.