Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Paracas (436255) - guindos (1370247) » 531713559: T47/J5/X

Liga 531713559 Información oficial sobre el partido 531713559 en Hattrick

08.08.2015 14:25:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 5 / X.3259 (181826)

Los Paracas Alineación oficial del equipo 'Los Paracas' en el partido 1 - 2 guindos Alineación oficial del equipo 'guindos' en el partido
0 - 1 Germà Oró (36')
0 - 2 Adrià Quitllet (68')
Ignacio Ruiz de Zarzosa (77') 1 - 2
Los Paracas Alineación oficial del equipo 'Los Paracas' en el partido 1 - 2 guindos Alineación oficial del equipo 'guindos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Paracas Alineación oficial del equipo 'Los Paracas' en el partido 3 - 2 guindos Alineación oficial del equipo 'guindos' en el partido
Tiene mala suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,7 % 8,1 % 22,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Paracas

Goles Goles

  • 106 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ignacio Ruiz de Zarzosa va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 77, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Paracas, mentre ja celebrava el 1 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jorge González Pondal no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Martín Citjo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en 张 (Zhang) 世霖 (Shilin)! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El Paracas va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Rubén Garostegui la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Era el minut 83 quan després d'una dura entrada, el jugador Adrián Villabona de Paracas s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

guindos

Goles Goles

  • 170 Minuto 36 (Gol de falta): Al minut 36 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Germà Oró va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Adrià Quitllet de guindos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 68. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Marc Brosa va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Pablo Montalbo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 84, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.