Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.LOKAI (1597825) - At.Dep.smoking (1601606) » 531673131: T47/J1/X

Liga 531673131 Información oficial sobre el partido 531673131 en Hattrick

11.07.2015 14:20:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 1 / X.2898 (171225)

F.C.LOKAI Alineación oficial del equipo 'F.C.LOKAI' en el partido 3 - 2 At.Dep.smoking Alineación oficial del equipo 'At.Dep.smoking' en el partido
Javier Pérez de Guzmán (18') 1 - 0
1 - 1 Luis Suárez (20')
Batista Finestre (38') 2 - 1
2 - 2 Dumitru Coşerea (61')
Sabino Berriobeña (84') 3 - 2
F.C.LOKAI Alineación oficial del equipo 'F.C.LOKAI' en el partido 3 - 2 At.Dep.smoking Alineación oficial del equipo 'At.Dep.smoking' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.LOKAI Alineación oficial del equipo 'F.C.LOKAI' en el partido 3 - 1 At.Dep.smoking Alineación oficial del equipo 'At.Dep.smoking' en el partido
Tiene un resultado normal 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.LOKAI

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): F.C.LOKAI prenia la batuta de l'encontre al minut 18, quan en Javier Pérez de Guzmán va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 els aficionats van embogir quan en Batista Finestre va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de F.C.LOKAI.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Sabino Berriobeña ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, F.C.LOKAI es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Javier Pérez de Guzmán va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de F.C.LOKAI se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): F.C.LOKAI va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Batista Finestre va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nicolàs Sales.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Hugo Pastor Marra, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): Batista Finestre semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 58 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Miguel Alberto Silva Haro que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

At.Dep.smoking

Goles Goles

  • 163 Minuto 20 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 20 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Luis Suárez.
  • 164 Minuto 61 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Dumitru Coşerea marqués l'empat. Al minut 61 el marcador mostrava un empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 23 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Luis Suárez va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Gaspar Olcina, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mauduit Vega Sandoval es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mauduit Vega Sandoval de At.Dep.smoking va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Maiol Sirera de At.Dep.smoking va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Suárez de At.Dep.smoking es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.