Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Amics de les Esclotes (1460236) - U.D Flassaders (309203) » 531659534: T47/J1/X

Liga 531659534 Información oficial sobre el partido 531659534 en Hattrick

11.07.2015 14:20:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 1 / X.2777 (171104)

U.E. Amics de les Esclotes Alineación oficial del equipo 'U.E. Amics de les Esclotes' en el partido 1 - 2 U.D Flassaders Alineación oficial del equipo 'U.D Flassaders' en el partido
0 - 1 Adrián Curiaciviart (18')
Andrei-Vlad Tuza (30') 1 - 1
1 - 2 Paulos Asuaga (66')
U.E. Amics de les Esclotes Alineación oficial del equipo 'U.E. Amics de les Esclotes' en el partido 1 - 2 U.D Flassaders Alineación oficial del equipo 'U.D Flassaders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
U.E. Amics de les Esclotes Alineación oficial del equipo 'U.E. Amics de les Esclotes' en el partido 4 - 2 U.D Flassaders Alineación oficial del equipo 'U.D Flassaders' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,7 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Amics de les Esclotes

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Andrei-Vlad Tuza de Esclotes va aconseguir igualar el partit al minut 30, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Esclotes va estar a punt de posar-se per davant al minut 16 però Cristóbal Mantilla va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Esclotes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Antonio Verdes en un 1 contra 1 amb el porter Andy Shingles, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Esclotes Julio César Aranda Rubio quasi va assolir l'empat al minut 26 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Esclotes a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Antonio Verdes va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 207 Minuto 63 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Esclotes va ser a punt de marcar al minut 63, quan el seu jugador Julio César Aranda Rubio va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Bizen Katalan de Esclotes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): En Edgar Corona ocupà el lloc d'en Cristóbal Mantilla al 62 minuts, dos minuts després que el jugador de Esclotes quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

U.D Flassaders

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Adrián Curiaciviart va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 66, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Paulos Asuaga es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ot Pelegrí de Flassaders es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ignacio Botarell es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.