Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NEW CAOS X (437222) - campoamorcyty,S.A (1582974) » 531643675: T47/J8/X

Liga 531643675 Información oficial sobre el partido 531643675 en Hattrick

29.08.2015 14:20:00
Liga: Temporada 47 / Jornada 8 / X.2636 (170963)

NEW CAOS X Alineación oficial del equipo 'NEW CAOS X' en el partido 5 - 2 campoamorcyty,S.A Alineación oficial del equipo 'campoamorcyty,S.A' en el partido
Javier Foguet (21') 1 - 0
Rodrigo Botella (23') 2 - 0
Santiago Toro Guzmán (37') 3 - 0
Javier Foguet (62') 4 - 0
4 - 1 Virgili Munar (76')
Sergio Vallaure (88') 5 - 1
5 - 2 Gergori Izartza (89')
NEW CAOS X Alineación oficial del equipo 'NEW CAOS X' en el partido 5 - 2 campoamorcyty,S.A Alineación oficial del equipo 'campoamorcyty,S.A' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
NEW CAOS X Alineación oficial del equipo 'NEW CAOS X' en el partido 3 - 4 campoamorcyty,S.A Alineación oficial del equipo 'campoamorcyty,S.A' en el partido
Tiene suerte 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,7 % 41,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NEW CAOS X

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del campoamorcyty,S.A. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Javier Foguet la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del CAOS es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 21.
  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 23, Manuel Tamariz Rueda va pentinar un córner cap al segon pal que Rodrigo Botella va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Santiago Toro Guzmán va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Javier Foguet va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 139 Minuto 88 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Sergio Vallaure va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 5 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Jordi Cantalozella.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del CAOS van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Santiago Toro Guzmán, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Emilio Montoya de Dios tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

campoamorcyty,S.A

Goles Goles

  • 153 Minuto 76 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, campoamorcyty,S.A seguien lluitant fins al final. Al minut 76, fruit d'aquests esforços, Virgili Munar va marcar el 4 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 152 Minuto 89 (Gol por la izquierda): campoamorcyty,S.A va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 5 - 2 quan Gergori Izartza va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Salva Somalo s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.